profil

Din 2013 , Studio A19 oferă soluții complete de arhitectură și design care se concentrează asupra impactului pe care spațiul construit îl are asupra locuitorilor.

Căutăm să creăm arhitectura firească, individualizată, adaptată utilizatorului și locului pe care îl ocupă. Apreciem materialele sustenabile și “spiritul local” manifestat prin tradiții , mesteșuguri și obiceiuri. Urmărim armonia în concepție, eficiența de resurse , proporția echilibrată și plăcută a spațiilor și detaliile cu caracter.

Încurajăm prin ceea ce facem dezvoltarea comunităților , democratizarea spațiilor și atenția și înțelegerea pe care un arhitect ar trebui să o acorde constant oamenilor și contextului.

PROIECTARE DE ARHITECTURĂ Pe baza temei de proiectare agreate în prealabil și conturată în urma înțelegerii nevoilor și dorințelor beneficiarului propunem una sau mai multe soluții fezabile atât tehnic cât și juridic, studiate amănunțit și ilustrate detaliat, estimăm costuri și termene și oferim tot suportul necesar unei decizii documentate și asumate. În urma proiectului definitiv stabilit pe baza conceptului realizăm documentația tehnică necesară pentru avizarea și autorizarea proiectului în concordanță cu legislația în vigoare. În paralel pregătim documentația completă pentru execuția proiectului până la cele mai mici detalii. În această etapă urmărim transpunerea efortului creativ în soluții tehnice durabile adaptate unui buget detaliat și agreat în prealabil. Concept Proiect pentru autorizare (DTAC - Documentația tehnică pentru obținerea autorizatiei de construire ; DTOE - Documentația tehnică pentru organizarea execuției ; DTAD - Documentația tehnică pentru obținerea autorizației de demolare ; Documentația tehnică pentru obținerea avizelor) Proiect tehnic și detalii de execuție (PT + DDE) Antemasurători și estimare de cost

PROIECTARE DE ARHITECTURĂ  Pe baza temei de proiectare agreate în prealabil și conturată în urma înțelegerii nevoilor și dorințelor beneficiarului propunem una sau mai multe soluții fezabile atât tehnic cât și juridic, studiate amănunțit și ilustrate detaliat, estimăm costuri și termene și oferim tot suportul necesar unei decizii documentate și asumate. În urma proiectului definitiv stabilit pe baza conceptului realizăm documentația tehnică necesară pentru avizarea și autorizarea proiectului în concordanță cu legislația în vigoare. În paralel pregătim documentația completă pentru execuția proiectului până la cele mai mici detalii. În această etapă urmărim transpunerea efortului creativ în soluții tehnice durabile adaptate unui buget detaliat și agreat în prealabil.  Concept  Proiect pentru autorizare (DTAC - Documentația tehnică pentru obținerea autorizatiei de construire ; DTOE - Documentația tehnică pentru organizarea execuției ; DTAD - Documentația tehnică pentru obținerea autorizației de demolare ; Documentația tehnică pentru obținerea avizelor)  Proiect tehnic și detalii de execuție (PT + DDE)  Antemasurători și estimare de cost

PROIECTARE DE ARHITECTURĂ

Pe baza temei de proiectare agreate în prealabil și conturată în urma înțelegerii nevoilor și dorințelor beneficiarului propunem una sau mai multe soluții fezabile atât tehnic cât și juridic, studiate amănunțit și ilustrate detaliat, estimăm costuri și termene și oferim tot suportul necesar unei decizii documentate și asumate. În urma proiectului definitiv stabilit pe baza conceptului realizăm documentația tehnică necesară pentru avizarea și autorizarea proiectului în concordanță cu legislația în vigoare. În paralel pregătim documentația completă pentru execuția proiectului până la cele mai mici detalii. În această etapă urmărim transpunerea efortului creativ în soluții tehnice durabile adaptate unui buget detaliat și agreat în prealabil.

Concept

Proiect pentru autorizare (DTAC - Documentația tehnică pentru obținerea autorizatiei de construire ; DTOE - Documentația tehnică pentru organizarea execuției ; DTAD - Documentația tehnică pentru obținerea autorizației de demolare ; Documentația tehnică pentru obținerea avizelor)

Proiect tehnic și detalii de execuție (PT + DDE)

Antemasurători și estimare de cost

 
Churchill architecture quote studio A19.png

echipa

Cosmin Dragomir | MArch | Arhitect cu drept de semnatura OAR

Alina Dragomir | MArch | Arhitect diplomat

Catalin Filip | MArch | Arhitect stagiar OAR

Colaboratori:

StudioEst

AxII Design Studio

Rofer Studio

MaxArt Engineering

VestInstal